Resultaten inkomenbedrijf

“Beste Collega’s,
Vorige week heb ik het Interne Medewerkermotivatie Onderzoek nog eens goed bekeken. Ongeveer 200 (van de 300) medewerkers van Inkomen hebben hieraan meegedaan, dus een goede representatie. Wij scoren niet goed op arbeidsomstandigheden/werkdruk en balans werk-privé. Niet erg verrassend, maar we moet hier dus wel mee aan de slag om te kijken wat we hieraan kunnen doen.

Waar wij bijzonder goed scoren zijn de vragen over de direct leidinggevenden; jullie dus! Hier worden jullie door onze medewerkers niet alleen hoger beoordeeld dan Schade & Inkomen in z’n algemeen, maar ook hoger dan de divisie en hoger dan het concern in Nederland. Met name de waardering ten aanzien van taakgericht en mensgericht sturen, coachingsvaardigheden en de algemene tevredenheid versus direct leidinggevende zijn ten opzichte van de rest van het concern bijzonder hoog te noemen. Ook is het goed om te zien dat dit beeld over alle sub-onderdelen binnen Inkomen geldt.

Binnenkort volgt een nadere toelichting op de resultaten en bespreken we hoe we de resultaten kunnen communiceren naar de medewerkers en hoe we de resultaten kunnen doorpakken op de afdelingen. Ideeën hierover zijn natuurlijk altijd welkom!

Samenvattend kan ik zeggen dat ik bijzonder trots op jullie ben dat jullie in deze hectische tijd met veel veranderingen en ontwikkelingen erin geslaagd zijn de balans naar de medewerkers goed te vinden en laten we met zijn allen komend jaar deze lijn breder proberen door te trekken!

Directeur Inkomenbedrijf”