Profiel

Sinds 2004 ben ik zelfstandig coach. Mijn basis is Bedrijfseconomie aan de VU, hoewel ik voor deze keuze getwijfeld heb over de studie Psychologie… Na afronding ben ik aan de slag gegaan in de financiële dienstverlening. Bij ING Groep heb ik aan de Marketing, HR en Sales kant gewerkt.  Ook daar bleek mijn voorkeur voor mens en inhoud. Vanuit de rol van Hoofd Corporate Recruitment ben je strategisch bezig met Arbeidsmarktcommunicatie (wereldwijd) en doelgericht bezig met het werven en selecteren van passende nieuwe medewerkers voor het bedrijf. En als leidinggevende van een fijn team is sturing geven, coachen en plannen bedenken en gezamenlijk uitvoeren ook  superleuk! Ik ben een mensgericht persoon en hou van de inhoudelijkheid. In coaching komt dat altijd terug; wat is de context waarin je op een prettige wilt en kunt presteren. Dit geldt wat mij betreft zeker ook voor teams.

Als Coach-Consultant werk ik voor een grote diversiteit van opdrachtgevers; van banken tot gemeente, van AEX-bedrijven tot een Stichting voor transplantatie en van Leiden tot Stockholm.

Mijn focus in individuele trajecten ligt op; competentie coaching, loopbaanbegeleiding, stress-coaching en sparringpartner van senior management.

Bij teamtrajecten werk ik aan Highperforming teams. In verschillende diepgang en tijdsduur.

Enkele quotes van klanten en opdrachtgevers over mijn stijl:

  • To the point – doet af en toe “zeer”, maar zonder wrijving geen glans
  • Doelgericht, betrokken en vertrouwen gevend
  • Analytisch sterk, dring door tot de kern
  • Levert goede en blijvende resultaten

Ik heb naast de ‘harde’ opleidingen Bedrijfseconomie en Marketing ook een keur aan ‘zachte’ opleidingen en workshops gedaan w.o. NLP, KATA-coaching, Groepsdynamica en ben ik gecertificeerd Profile Dynamics trainer.

Belangrijk vind ik dat (potentiele) klanten en opdrachtgevers weten dat ik hecht aan een hoge professionele standaard. Hierdoor heb ik mij verbonden aan NOBCO/EMCC (Europese en Nederlandse Orde van Beroepscoaches). De geldende ethische en gedragscode onderschrijf en ik draag er zorg voor dat ik voldoe aan de eisen en kwalificaties van Senior Practitioner.

Mijn personal Why: ‘Op een prettige manier lever ik een constructieve bijdrage aan de ontwikkeling van diegenen die willen’.